miercuri, 8 iunie 2011

Rulada de pui

Dificultate:[####......]
Timp necesar:90 minute
Portii:4 – 5
Calorii:2190

Ingrediente

750 g carne (piept de pui dezosat)
100 g ciuperci proaspete
1 morcov mic
150 g bacon
50 g cascaval
1 ou
1 lingura de smantana
1 fir de ceapa verde
putin marar si patrunjel
sare, piper, cimbru

Mod de preparare

Ingredientele
1
Se spala puiul, se taie pe orizontala astfel incat sa ramana o bucata intreaga, dar mai subtire. Se intinde o folie de plastic pe masa si se pun bucatile de pui unele langa altele. Se condimenteaza. Peste ele se pune o alta bucata de folie. Se bate pieptul de pui bine, cu ciocanul de snitele, pana ajunge la o grosime de 7–10 mm. Se aprinde cuptorul - 450°F.
”Foaia” de carne inainte de a fi rulata
2
Se spala si se taie foarte marunt ciupercile, morcovul, jumatate din bacon, mararul si patrunjelul. Se amesteca cu oul batut si smantana.
Rulada pusa in tava cu apa si ulei
3
Cascavalul se taie betigase si se pune alaturi de bacon. Daca doriti puteti rade cascavalul si sa-l presarati peste umplutura. Se scoate folia de deasupra puiului. Se pune pe „foaia” de pui baconul ramas, pe lung, dintr-un capat in altul. Se pune umplutura, acoperindu-se uniform suprafata (se lasa un centimetru liber pe margini). Se ruleaza.
Cartofi la cuptor cu rulada
4
Se pune in tava cu putina apa si 2 linguri de ulei. Se da la cuptor timp de o ora. Se intoarce o data.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu