miercuri, 8 iunie 2011

Spaghete a lá Vulpita

Dificultate:[####......]
Timp necesar:30 minute
Portii:4

Ingrediente

300g carne de porc sau vita din conserva (Scandia)
250 g bulion
1 ceapa mare
250 g spaghete
oregano, cimbru
sare, piper

Mod de preparare

Se pune ceapa la calit
1
Se pune apa la fiert pentru spaghete. Se fierb conform instructiunilor de pe pachet. Se curata ceapa si se taie cubulete. Se caleste in cateva linguri de apa, zeama si grasimea din conserva.
Se adauga carnea
2
Se taie carnea in cubulete. Dupa ce s-a calit ceapa se pune carnea, se mai amesteca putin sa se evapore lichidul apoi se pune sosul de rosii. Daca doriti puteti sa puneti si 2-3 rosii cojite si taiate bucatele. In acest caz puneti o lingurita de zahar rasa in sos.
Sosul lasat la scazut
3
Se pun si mirodeniile (un varf de cutit din fiecare), se amesteca si se lasa sa scada la foc mic pana la consistenta dorita. Spaghetele se scurg de apa si se clatesc cu apa rece ca sa nu se lipeasca intre ele. Se servesc imediat cu sos. Se pot reincalzi a doua zi la microunde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu