Dificultate: |
Timp necesar: | 90 minute |
Portii: | 8 |
Calorii: | 2400 |
Ingrediente
Cantitatile sunt pentru o tava cu diametrul de 23 cm.
Crusta
200 g biscuiti Digestive
50 ml unt topit
Crema
450 g crema de branza
200 ml frisca nebatuta
200 g zahar
3 oua
esenta de vanilie
Mod de preparare
Crusta
1
Se dau biscuitii prin razatoare. Se pun intr-o forma rotunda cu diametrul de 23 cm, inalta de 4 cm si se amesteca cu untul topit. Se preseaza pe margini in asa fel incat sa arate ca o crusta. Se da la cuptor 10-15 minute pana se rumeneste usor. Se lasa sa se racoreasca.Crema
2
Branza daca este la temperatura camerei se lucreaza mai usor. Intr-un castron se amesteca branza, zaharul si frisca. Ouale se pun unul cate unul. 3
Se pune umplutura in crusta. Se da la foc mic-mediu (325°F) 50 de minute pana se rumeneste frumos.4
Se poate scoate din forma calduta. Se serveste dupa ce in prealabil a stat la frigider minim 3 ore.Sugestii
Nu umpleti crusta pana la refuz. Creste si poate da pe afara.
Puteti folosi si biscuiti cu ovaz in loc de Digestive.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu