miercuri, 8 iunie 2011

Snitele surpriza

Dificultate:[#####.....]
Timp necesar:30 minute
Portii:4

Ingrediente

4 bucati de pui, porc sau vita
4 sau 8 felii de sunca sau costita
4 felii de cascaval
1 ou
3 linguri de pesmet
2 linguri de faina
sare si piper
ulei pentru prajit

Mod de preparare

Carnea de pui batuta cu baconul prins in scobitoare
1
Se taie carnea, se pune in folie de plastic si se bate pana ajunge la grosimea dorita. Se condimenteaza.
Snitele in tigaie la prajit
2
Se pune pe ambele fete ale carnii cate o felie de sunca si se prinde cu o scobitoare.
Snitele gata prajite cu garnitura de cartofi si mazare si o salata de varza
3
Se da prin faina, prin ou, apoi se tavaleste prin pesmet.
4
Se pune ulei in tigaie la incins cat sa acopere snitelul pana la jumatate. Se prajeste pe ambele fete. Cu 1 minut inainte de a-l scoate din tigaie se pune felia de cascaval sa se topeasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu