miercuri, 8 iunie 2011

Pui cu sos de struguri

Dificultate:[#####.....]
Timp necesar:30 minute
Portii:2
Calorii:1360

Ingrediente

Pui

500 g pui
25 g unt
3 linguri de vin alb sec
1 lingurita rasa de cimbru
sare, piper

Sos

1 lingurita rasa zahar
2 linguri de vin alb sec
15 g unt
1 lingura de amidon
200 ml supa pui
1 cana cu boabe de struguri

Mod de preparare

Carnea cu cimbru
1
Se incalzeste cuptorul, foc mediu (400°F). Intr-o tava se pune untul topit, vinul, cimbrul, puiul frecat cu putina sare si piper. Se lasa 30 minute la cuptor pana este frumos rumenit. Atentie sa nu se arda.
Friptura gata
2
Intr-o craticioara se amesteca untul cu amidonul, vinul si supa. Se pune la foc mic pana cand incepe sa fiarba, amestecand continuu. Se pun strugurii si se mai fierbe 3 minute.
Puiul cu sos si legume
3
Sosul cald se pune peste pui si se serveste imediat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu