miercuri, 8 iunie 2011

Pui cu crusta crocanta

Dificultate:[###.......]
Timp necesar:25 minute
Portii:3

Ingrediente

2 buc. de piept de pui sau 3 copane
1 lingura de mustar (Dijon)
1/2 de pahar de 250 g cu pesmet
1/2 de lingura de condimente amestecate
25 g unt
1/4 legatura patrunjel
sare si piper

Mod de preparare

Puiul dat cu mustar si castronul cu pesmet
1
Se incalzeste cuptorul la foc mediu - 350°F. Se amesteca intr-o farfurie intinsa pesmetul, condimentele si patrunjelul. Se freaca puiul cu unt, se unge cu mustar si se tavaleste prin pesmet.
Puiul crocant cu piure de cartofi
2
Intr-o tava se pune untul topit, se aseaza puiul peste care se pune pesmetul ramas. Se da la cuptor cam 20 de minute pana se rumeneste.
3
Se poate servi cu cartofi, legume fierte, legume sote.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu