Dificultate: |
Timp necesar: | 60 minute |
Portii: | 30-40 fursecuri |
Ingrediente
250 g nuci sau migdale date prin masina de biscuti
6 albusuri
3 linguri de faina cu varf
10 linguri de zahar
1 plic zahar vanilat
Mod de preparare
1
Se bat albusurile spuma, apoi se adauga zaharul si se amesteca iar cu mixerul/telul pana se intareste (ca la bezea).2
Se adauga faina, nucile si zaharul vanilat se amesteca usor sa se omogenizeze, de jos in sus astfel incat aerul sa nu iasa si sa se lase.3
Se unge o tava de aragaz cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare cu o lingurita sau cu un cornet cu sprit.4
Se coc la foc mic-mediu, 300°F. Se pot lipi cate doua cu crema de ciocolata (Nutella) la mijloc.Sugestii
Nucile se pot inlocui cu migdale.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu