miercuri, 8 iunie 2011

Hamburger Cheese Eggs

Dificultate:[###.......]
Timp necesar:30 minute
Portii:6

Ingrediente

Hamburgerii

1 kg carne tocata de vita cu 20% grasime
1/2 ceapa rosie
1/4 ardei gras

se ia ca masura o lingurita de 5 ml

1/4 boia iute
1 sare cu aroma de telina
1 chimen
1 nucsoara
1 oregano
1/4 busuioc
1 catel de usturoi
1 lingura rasa de zahar maro
1 lingura rasa de sos de rosii
1 lingura rasa de ketchup
2 linguri de fasole fiarta

Prepararea

150 g varza
1 rosie mare
6 oua
6 felii de cascaval (Hochland - invelite individual)
2 cartofi prajiti
6 chifle
maioneza, ketchup, mustar
castraveti murati - optional

Mod de preparare

Hamburgerii

1
Aveti grija ca linguritele sa fie rase nu cu varf. Toate condimentele trebuie sa fie praf. Se amesteca carnea cu toate condimentele si sosurile. Se da prin masina de tocat ardeiul, ceapa si fasolea si se amesteca cu carnea. Se da la frigider 1 ora.
Hamburgerul cu cascaval si ou

Prepararea

2
Se formeaza 6 hamburgeri cu mainile ude. Se prajesc pe gratar sau in tigaie cate 5-7 minute pe fiecare parte sau dupa preferinta. Cu 2 minute inainte de a-l scoate se pune cate o felie de cascaval pe fiecare burger ca sa se topeasca. Se prajesc ouale ochiuri. Se taie chiflele in 2 si capacul se scobeste de miez. Varza se taie fideluta si se amesteca cu maioneza si ketchup, rosiile se taie felii rotunde de 0,5 cm grosime. In scobitura formata se pune varza , cartofii prajiti si felii de castravete murat. In chifla se pune: hamburgerul, oul, felie de rosie si deasupra se pune capacul umplut. Se servesc calzi, eventual alaturi de cartofi prajiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu