Dificultate: |
Timp necesar: | 90 minute |
Portii: | 30 fursecuri |
Ingrediente
2 galbenusuri
200 g unt
270 g faina
110 g nuci macinate
100 g zahar pudra + 2 linguri
1 zahar vanilat
Mod de preparare
1
Untul trebuie sa fie la temperatura camerei. Se face un aluat din toate ingredientele. Coca se acopera cu folie de plastic si se da 30 minute la frigider.2
Pe masa tapetata cu faina se intinde o foaie. Se taie patratele cu latura de 5 cm si se fac cornulete de grosimea unui deget. Daca nu aveti timp puteti sa faceti fursecuri sau alte forme. Nu este nevoie sa ungeti tava sau sa o tapetati cu faina.3
Se tin in cuptor la foc mediu pana incep sa se coloreze usor pe margini. Cam 10-15 minute (350°F). Fierbinti se dau prin cele 2 linguri de zahar pudra amestecate cu zahar vanilat.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu