Dificultate: |
Timp necesar: | 15 minute |
Portii: | 6 |
Calorii: | 1505 |
Ingrediente
250 g biscuiti
50 g nuci
175 ml lapte
2 linguri cacao
2 linguri rom
Mod de preparare
1
Se dau biscuitii si nucile prin masina. Se cerne cacaoa si se amesteca cu biscuitii intr-un castron. Daca biscuitii nu sunt foarte dulci se indulceste laptele. 2
Se pun 125 ml de lapte si se amesteca cu mana sau cu o lingura de lemn pana se incorporeaza. Restul de lapte se pune putin cate putin pana nu mai ramane nici o faramitura de biscuiti pe margine. Amestecul nu trebuie sa fie faramicios. Se pune lapte atat cat sa treaca de acest prag, sa fie inchegata compozitia.3
Se imparte compozitia in 6 si se modeleaza cartofiori. Se tavalesc prin cacao. Se dau la frigider inveliti in folie de plastic sau intr-o cutie inchisa etans.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu